Det fortsatt jeg som koordinerer Flekkefjord Sparebank Arena og det er fortsatt jeg som svarer på henvendelsene til Arenaen, på mail, hjemmesiden, facebook og instagram. Jeg skal nå være en kontaktperson for alle lag og foreninger i byen og har fått en del andre oppgaver. Jeg jobber nå på allmenn kultur. 

Det er derfor viktig at all aktivitet bookes i bookingprogrammet Gibbs https://www.flekkefjord.kommune.no/idrettsanlegg-og-svoemmehaller.504205.no.html sånn at det er mulig å fjernstyre arenaen og i forhold til renhold og vedlikehold. At man kan se hva som skjer på infoskjermene.  Vi er ikke helt i mål med å få gibbs til å fungere 100%. Men på sikt kommer dette til å fungere. Både sesongbooking og booking av enkelthendelser og arrangementer. Det er mange som ønsker treningstid i flerbrukshallen i Flekkefjord Sparebank Arena og Ueneshallen. Derfor er det viktig at hvis en trening blir avlyst eller man ikke bruker oppsatt tid, må man gi beskjed, så kan andre bruke treningstiden. Eller man kan booke treningshelger osv. eller en vennegjeng kan få treningstid når det er ledig. 

Ellers fungerer også Matchi veldig godt i forhold til padel, squash og styrkerom. Anlegget har nå snart 900 kunder der 100 er studentmedlem. Vi har enda ikke funnet den optimale løsningen for styrkerom og bulderom. Vi må en finne en god løsning på sikt.

Jobben som oppstartskoordinator har vært et kjempespennende prosjekt. Tiden fra jeg begynte i prosjektstillingen og frem til vi åpnet 3 januar var veldig hektisk. Var mye som skulle på plass. Flekkefjord Sparebank hadde gavesending fra arenaen. Bygget var ikke ferdig og Matchi skulle fungere og vi hadde koronaen. Vi hadde også en del oppstarts utfordringer, som vi kan se tilbake på med litt humor nå i ettertid, men som var krise når det sto på. Alt fra dører som ikke passet, deler som ikke kom og dårlig Wifi osv.

3. januar åpnet arenaen først med videregående og så med lag og foreninger. Det var fantastisk da bygget begynte å fylles opp med folk og aktivitet. Var kjempestas og vise frem det utrolig flotte bygget som inneholder veldig mye. Flekkefjord Sparebank Arena ligger også veldig flott til og utsikten er helt fantastisk.

Vi har i løpet av året fått inn div. lavterskel tilbud; balluba, LHL sin trimgjeng, vi har spill og bordtennis i de sosiale sonene, FFK og FHK hadde åpen hall med kiosk, gatefotball, frisklivssentralen har hatt masse flotte tilbud, kurs, jobbskolen, åpen hall og trim. Polentur komitéen har hatt arrangement og skal ha sportsmarked til helgen. Barneskolen, ungdomsskolen og andre kommunale brukere har benyttet seg av buldrerom, squash og padel på dagtid. Arenaen er nesten full fra morgen til kveld.

26 Mars kunne vi endelig arrangere åpningsfest. Denne dagen fikk idretten i arenaen endelig få vist seg frem, med program fra morgen til ettermiddag og hadde show. Vi hadde besøk av norsk tipping sin representant Finn Ansgar Haneberg, vi hadde underholdning med Josefine og Oscar og Team Ingebrigtsen. Flere av de som hadde bidratt til å realisere arenaen fikk sagt noen ord og vi fikk klippet snoren og arenaen ble offisielt åpnet. Så ble det delt ut kake.

I vår ble Flekkefjord Sparebank Arena valgt ut som er et av fem anlegg som videre i tildeling prisen Årets Idrettsanlegg 2022. Vi vant ikke, men det var stas og bli et av fem. Men vi får prøve igjen neste år.

I år på spillemiddelsamlilngen som ble arrangert i Flekkefjord, hadde vi besøk av de som driver med kultur og idrett i Agder. De var utrolig imponert over anlegget. At vi har fått plass til 9 haller og at arenaen står så mye åpen som den gjør. Arenaen har kameraovervåkning. Men det er mange som er kjempeflinke til å passe på arenaen. Lærerne på VGS, elever, renhold, ildsjeler, lag og foreninger og brukere av arenaen.

Jeg vil gjerne takke alle brukerne og samarbeidspartnerne av arenaen for at dere tar så godt vare på arenaen og viser så god stolthet over vårt flotte bygg. At dere deler i sosiale medier.Er kjempestolt av det vi har fått til i sammen. Takk til Flekkefjord kommune for at dere gav meg tillitt til å lede oppstartsprosjektet og at dere har gitt meg muligheten til å fortsatt koordinere arenaen. Det har vært en spennende tid og vi skal også få til masse spennende framover.